دکتر کلانتری خبر داد

اجرای سند راهبردی فعالیت های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی از سال آینده

تصویر مطلب اجرای سند راهبردی فعالیت های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی از سال آینده
  • دوشنبه 21 اسفند 1396
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: سند راهبردی این معاونت از ابتدای سال آینده اجرایی خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری مهر، حجت الاسلام ابراهیم کلانتری گفت: رونوشت اولیه سند راهبردی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در نشست سراسری معاونان فرهنگی این دانشگاه ارائه شد.

وی افزود: در این نشست قرار شد معاونان فرهنگی و دانشجویی پس از مطالعه این سند، نظرات خود را تا پایان وقت اداری امسال به این معاونت ارئه کنند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: پس از اینکه نظرات درخصوص این سند دریافت شد، سند به صورت رسمی ابلاغ می شود.

دکتر کلانتری اظهار داشت: این سند از ابتدای سال ۹۷ اجرایی می شود و مبنای تمامی فعالیت های فرهنگی این دانشگاه قرار می گیرد.

وی گفت: این سند بامحوریت دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه تدوین شده است.

انتهای پیام /