در آیین پایان سال اساتید و کارکنان واحد علوم و تحقیقات مطرح شد

کسب رتبه ۵ دانشگاه‌های کشور ثمره تلاش همه دانشگاهیان واحد علوم و تحقیقات است

تصویر مطلب کسب رتبه ۵ دانشگاه‌های کشور ثمره تلاش همه دانشگاهیان واحد علوم و تحقیقات است
  • سه شنبه 22 اسفند 1396
مراسم تقدیر از خدمات یکساله اساتید و کارکنان واحد علوم و تحقیقات با حضور اعضای هیات رئیسه این واحد دانشگاهی و جمعی از اساتید و کارکنان این واحد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد علوم و تحقیقات، دکتر سید یعقوب زراعت‌کیش مدیرکل حوزه ریاست واحد علوم و تحقیقات در این مراسم با اشاره به موفقیت‌های این واحد در سال ۱۳۹۶، گفت: بدون شک کسب موفقیت‌های واحد علوم و تحقیقات نظیر رتبه ۵ دانشگاه‌های کشور بر اساس رتبه‌بندی آینده‌پژوهی علم، آن هم با وجود رقابت شدید بین موسسات آموزشی و دانشگاه‌‎های کشور، ثمره تلاش همه اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان این واحد است.

دکتر کرم‌اله دانشفرد معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد علوم و تحقیقات نیز در این مراسم، «سرمایه انسانی» را بهترین واژه قابل استخدام برای دست‌اندرکاران یک سازمان دانست و یادآور شد: والاترین، معتبرترین و گرانقدرترین دارایی یک سازمان، سرمایه آن است.

دکتر منصور بیات معاون توسعه مدیریت و منابع واحد علوم و تحقیقات نیز در این همایش با بیان اینکه یکی از اولویت‌های اصلی مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی و به تبع آن واحد علوم و تحقیقات، جلب رضایت و قدردانی از زحمات کارکنان است، گفت: نگاه عادلانه به تمامی پرسنل، افزایش سهم وام‌ها، به روز کردن احکام، اعمال مدارک تحصیلی، برقراری دوباره خرید مرخصی و... تنها گوشه‌ای از فعالیت‌های این معاونت برای پاسداشت زحمات همکاران است.

انتهای پیام /