انتصاب مدیرکل بازرسی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی

تصویر مطلب انتصاب مدیرکل بازرسی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی
  • سه شنبه 22 اسفند 1396
محمدعبداله خانی رئیس مرکز نظارت و بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی،  جواد عارف را به سمت مدیرکل بازرسی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در متن این حکم آمده است:

جناب آقای جواد عارف

نظر به تعهد، تخصص و تجارب جنابعالی در امور دانشگاه، به سمت مدیرکل بازرسی استان خراسان رضوی منصوب می شوید.

امید است با توکل به خداوند متعال، حفظ بیطرفی، صداقت، اخلاق‌مداری و ضابطه‌گرایی در اجرای شرح وظایف این مرکز و ضمن نظارت بر حسن جریان امور، در مدت همکاری ضمن هماهنگی لازم با مرکز همچنین اخذ مجوزهای لازم از مرکز قبل از هرگونه اقدام با ارزشیابی عملکرد مسئولان از جهت انطباق با مقررات به منظور پیشگیری از تخلفات احتمالی، پاسخگویی و رسیدگی بموقع به شکایات در جهت احقاق حقوق شاکیان اهتمام نموده، با انجام ماموریت های لازم جهت سرکشی از بخش ها یا واحدهای دانشگاهی به صورت موردی یا همراهی با گروه های اعزامی از سوی این مرکز، نسبت به ارائه گزارش های تحلیلی و شفاف درباره نقاط قوت و ضعف اقدام و با انعکاس سریع موارد ضروری، شامل نظرات، انتقادها و پیشنهادهای سازنده، موجبات افزایش سلامت اداری و مالی و گسترش هماهنگی و همگرایی در مجموعه خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی را فراهم آورید.

بدیهی است داشتن استقلال عمل، نگاه اصلاحی به امور، تطابق عملکردها با استانداردهای دانشگاه، ارائه گزارشات تحلیلی مستند، امانتداری پرونده ها و سوابق در اختیار، داشتن چک لیست های ارزیابی و کنترل، حضور بموقع و موثر در واحدها و مراکز تابعه استان، حفظ منافع دانشگاه، تسلط بر ضوابط و مقررات و... از مهمترین ملاک های مورد تاکید می باشد.

محمد عبداله‌خانی

رئیس مرکز نظارت، بازرسی و رسیدگی به شکایات