در کمیسیون دائمی هیات امنا مصوب شد

عدم افزایش شهریه دانشجویان واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری

تصویر مطلب عدم افزایش شهریه دانشجویان واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری
  • یکشنبه 26 فروردین 1397
جلسه کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر فرهاد رهبر و با حضور اعضا به منظور بررسی بودجه واحد الکترونیکی و واحدهای بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

دکتر محمدمهدی طهرانچی دبیر کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه بودجه واحد الکترونیکی با اصلاحاتی به تصویب اعضا رسید، گفت: در این جلسه مصوب شد شهریه دانشجویان واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری افزایش نداشته باشد.

دکتر طهرانچی خاطر نشان کرد: البته این مصوبه باید در جلسه هیات امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی نیز بررسی شده و در صورت تایید ابلاغ خواهد شد.

وی افزود: همچنین در این جلسه مقرر شد که بودجه واحدهای بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه آینده بصورت تفصیلی مورد بررسی قرار گیرد.