در دیدار اعضای جامعه اسلامی دانشجویان با دکتر کلانتری مطرح شد

لزوم حرکت‌های ماندگار فرهنگی در دوره جدید مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب لزوم حرکت‌های ماندگار فرهنگی در دوره جدید مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی
  • دوشنبه 27 فروردین 1397
اعضای اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی و دکتر قربانی گلشن‌آبادی مدیرکل تشکل‌های سیاسی اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری آنا، حسین اخگرپور درخصوص دیدار نوروزی اعضای اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر قربانی گلشن‌آبادی مدیرکل تشکل‌های سیاسی اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در این جلسه گزارشی از فعالیت های اتحادیه و دفاتر این اتحادیه به همراه ارزیابی وضعیت فعلی جنبش دانشجویی ارائه شد.

دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان ادامه داد: در این جلسه پیشنهادات و انتقادات مربوط به فضای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی برای بهبود وضعیت این دانشگاه مطرح شد که مورد استقبال معاون فرهنگی و دانشجویی و مدیرکل تشکل‌های سیاسی اسلامی این دانشگاه قرار گرفت.

وی بیان کرد: تاکید ما این بود که باید در دوره جدید حرکت‌های ماندگار و ریشه‌ای فرهنگی صورت گیرد. اکثر انتقادات نیز مربوط به دوره قبل دانشگاه آزاد اسلامی بود که باید در دوره جدید اصلاح شود.

گفتنی است در این جلسه، محمد‌امین مهدی‌پور دبیر واحد تشکیلات، علی خاتونی دبیر واحد بین‌الملل و علیرضا کیامهر معاون اداری مالی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، محمد زادمهر قائم مقام روابط عمومی و حسین حسنلی قائم مقام واحد سیاسی حضور داشتند.

انتهای پیام /