دکتر مرتضی موسی خانی تشریح کرد

راه اندازی شتاب دهنده سخت افزاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین

تصویر مطلب راه اندازی شتاب دهنده سخت افزاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین
  • شنبه 15 اردیبهشت 1397
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین از راه اندازی شتاب دهنده سخت افزاری و تولید بازی های رایانه ای در این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، دکتر مرتضی موسی خانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین درباره برنامه های واحد قزوین در تحقق شعار «حمایت از کالای ایرانی» گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری خط مشی های فراگیر نظام است که باید به عنوان سرلوحه تصمیم گیری مدیران، سازمان ها و مرجع تصمیم گیری ها باشد

دکتر موسی خانی خاطرنشان کرد: آنچه در ابتدای امسال برای تحقق این امر در واحد قزوین برنامه ریزی کرده ایم، راه اندازی شتاب دهنده سخت افزاری در دانشگاه بوده که برای تامین نیازهای کشور تعریف شده است.

وی افزود: در تکنولوژی مورد نیاز و پیشرفته افراد معلول و ناتوان و بحث بازی های رایانه ای که خودش یک اقتصاد بزرگ چند میلیارد دلاری را در جهان دارد هم می توانیم نقش داشته باشیم. تامین بازی های رایانه ای می تواند در داخل کشور باشد و سبب اشتغالزایی شده و مانع خروج ارز از کشور شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین در ادامه تصریح کرد: یک قسمت از تمرکزمان را بر روی بازی های رایانه ای گذاشته ایم و تولید سخت افزاری نیازهای داخل را مدنظر قرار دادیم و به عنوان یک ایرانی اعتقادمان بر این است که کالای ایرانی باید مصرف شود و از صنعت حمایت کنیم. توصیه ما به صنعتگران، بالا بردن کیفیت و کاهش هزینه هاست که علاوه بر تمکین بر فرمایش مقام معظم رهبری، در واقع خودشان تولید و صادرات به کشورهای خارجی را داشته باشند.

دکتر مرتضی موسی خانی متذکر شد: مقام معظم رهبری فرموده اند که کیفیت کالای ایرانی باید به حدی برسد که با کالای خارجی رقابت کند یعنی باید از این بازار تنها نیم درصد به خارج وابسته شویم لذا خودمان مصمم هستیم که کالای ایرانی استفاده کنیم. در مورد خریدهای دانشگاه هم اعلام کرده ایم که به کالای ایرانی و باکیفیت اولویت دهند.

وی در پایان گفت: باید تلاشمان را بر این قرار دهیم که هم مصرف کننده کالای ایرانی باشیم هم تولید کننده کالای ایرانی، تا بتوانیم در جهت شکوفایی اقتصاد ایران و جلوگیری از خروج ارز دقت و درایت بیشتری داشته باشیم.