دکتر علی اکبر فرهنگی:

دانشگاه آزاد اسلامی در برخی رشته ها از دانشگاه های مادر سبقت گرفته است

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی در برخی رشته ها از دانشگاه های مادر سبقت گرفته است
  • دوشنبه 31 اردیبهشت 1397
چهره ماندگار و پدر مدیریت رسانه ایران گفت: دانشگاه آزاد اسلامی چیزی کمتر از دانشگاه های مطرح کشور ندارد و حتی در بعضی از رشته ها از این دانشگاه ها جلوتر هم بوده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، استاد علی اکبر فرهنگی عضو هیات علمی واحد علوم و تحقیقات،‌ چهره ماندگار و پدر مدیریت رسانه ایران درباره کیفیت علمی دانشگاه آزاد در مقایسه با دیگر دانشگاه های خارجی و داخلی، گفت: باید هر مقایسه ای را با توجه به امکاناتی که در اختیار داریم انجام دهیم. دانشگاه آزاد اسلامی یک دانشگاه سریع الرشد از زمان تاسیس تا به امروز بوده است که پیشرفت های شگرفی داشته است و این پیشرفت ها در تمام زمینه ها صورت گرفته است. به جرات می توان گفت هیچ دانشگاهی در دنیا از نظر کمی به دانشگاه آزاد اسلامی نمی رسد.

دکتر علی اکبر فرهنگی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه کار، کوشش، تلاش و امید است. حدود یک دهه است که دانشگاه آزاد به کیفیت فکر می کند و در بین دانشگاه های ایران شاید بتوان گفت که دانشگاه آزاد چیزی کمتر از دانشگاه های مادر کشور ندارد و حتی در بعضی از رشته ها از این دانشگاه ها جلوتر هم بوده است .

انتهای پیام /