سرپرست معاونت سما واحد تبریز:

اعطای تسهیلات ویژه به فرزندان کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب اعطای تسهیلات ویژه به فرزندان کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • چهارشنبه 23 خرداد 1397
سرپرست حوزه معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: فرزندان کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی که در مدارس سما ثبت نام کنند، از تسهیلات ویژه ای برخوردار خواهند شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تبریز، دکتر محمد نریمانی راد سرپرست حوزه معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با بیان این مطلب اظهار داشت: به منظور ارج نهادن به خدمات اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی و ارتقاء سطح علمی و فرهنگی فرزندان آنها تفاهم نامه ای بین حوزه معاونت سما واحد تبریز و دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی انعقاد شد.

وی افزود: برخورداری فرزندان اعضاء کارکنان و اعضای هیات علمی تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی استان از امکانات علمی، آموزشی و فرهنگی سما تبریز جهت تحصیل و بهره گیری از توانائیهای حوزه سما جهت اجرای فعالیت های مشترک یا اختصاصی آموزشی و فرهنگی برای ایام تابستان و اوقات فراغت دانش آموزان موضوع این تفاهم‌نامه است.

نریمانی راد به تعهدات این تفاهم نامه اشاره کرد و گفت: به موجب این تفاهم نامه هر کدام از کارکنان و اعضاء هیات علمی تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی در هر یک از واحدهای استان با ارائه معرفی نامه معتبر مجاز هستند از تخفیف بیست درصدی شهریه مصوب آموزش و پرورش در هرکدام از مدارس سما تبریز برخوردار شوند. علاوه بر آن معاونت سما موظف است نسبت به تقسیط شهریه فرزندان همکاران مذکور از 3 تا 6 قسط اقدام کند.

این تفاهم نامه در چهار ماده، به امضای عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و محمد نریمانی راد سرپرست حوزه معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز رسید.