دکتر جوانپور خبر داد

اخذ مجوز تأسیس دو مرکز تحقیقات جدید در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تصویر مطلب اخذ مجوز تأسیس دو مرکز تحقیقات جدید در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز
  • چهارشنبه 23 خرداد 1397
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی از صدور مجوز تأسیس دو مرکز تحقیقات جدید در واحد تبریز از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تبریز، دکتر عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با اعلام این خبر گفت: با همت و تلاش معاونت پژوهش و فناوری واحد تبریز، موفق به اخذ مجوز تأسیس دو مرکز تحقیقات «مدیریت توسعه پایدار حوضه آبریز دریاچه ارومیه» و «بیوفوتونیک» از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در این واحد دانشگاهی شدیم.

وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت حضور و مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در حل مشکلات پیش روی کشور و منطقه و در راستای اجرای طرح های کلان ملی از جمله رفع مشکل زیست محیطی خشک شدن دریاچه ارومیه، واحد تبریز اقدام به تاسیس مرکز تحقیقات «مدیریت توسعه پایدار حوضه آبریز دریاچه ارومیه» کرده و این مرکز تحقیقاتی اولین مرکز تحقیقات در حوزه زیست محیطی دریاچه ارومیه در سطح استان است.

جوانپور در ادامه با اشاره به اخذ مجوز مرکز تحقیقات بیوفوتونیک خاطرنشان کرد: بیوفوتونیک یک دانش میان رشته ای است که از فناوری های مبتنی بر نور در پزشکی و علوم زیستی بهره می برد و مرکز تحقیقات بیوفوتونیک واحد تبریز توانست با تمرکز بر تحقیقات پزشکی ترمیمی، نورهای زیستی، نانوبیوتکنولوژی و فوتودینامیک تراپی مجوز لازم را کسب کند.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی افزود: واحد تبریز دارای سه مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی، نانوفناوری صنعتی و رباتیک است و با تأسیس و راه اندازی این دو مرکز جدید، تعداد مراکز تحقیقاتی واحد تبریز به پنج مرکز ارتقاء پیدا می کند.

دکتر جوانپور در خاتمه از حمایت ها و مساعدت های دکتر بیژن رنجبر، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در این حوزه تشکر و قدردانی کرد.