با حضور دکتر فرهاد رهبر

نخستین ضیافت افطاری دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

تصویر مطلب نخستین ضیافت افطاری دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • چهارشنبه 23 خرداد 1397
نخستین ضیافت افطاری دانشجویان غیرایرانی با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و شرکت بیش از هزار دانشجوی غیرایرانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم ضیافت افطاری و دیدار صمیمانه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با حضور پرشور بیش از هزار دانشجوی دختر و پسر غیرایرانی عصر امروز در مسجد امام علی (ع) واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، محفل پرفضیلت انس با قرآن با حضور دانشجویان غیرایرانی شیعه و سنی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد و ترتیل یک جزء از قرآن کریم و تواشیح اسماء الحسنی اجرا شد.

در ادامه، پس از پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به دانشجویان خوشامد گفت و جناب آقای دکتر نجم پور معاون سفیر افغانستان در ایران به ایراد سخنرانی پرداخت.

دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پس از ایراد سخنرانی، از دانشجویان ممتاز و نخبه غیرایرانی با اهدای هدایایی تقدیر کرد، همچنین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم، از دو فرزند شهید مدافع حرم دانشجوی غیرایرانی تجلیل شد.

در این مراسم بیش از هزار دانشجوی غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی از کشورهای افغانستان، عراق، پاکستان، لبنان و ... حضور داشتند.

گفتنی است، در این مراسم دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، دکتر رضا نصیری مدیرکل فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین ذاکر معاون فرهنگی و دانشجویی واحد علوم و تحقیقات و جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.

در پایان مراسم، نماز مغرب و عشاء و سپس ضیافت افطاری با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، معاون فرهنگی و دانشجویی، مسئولان دانشگاه و دانشجویان غیرایرانی برگزار شد.