معاون توسعه و منابع بیمارستان بوعلی:

آموزش مداوم دانشجویان و پرسنل از ضرورت ­های مراکز درمانی است

تصویر مطلب آموزش مداوم دانشجویان و پرسنل از ضرورت ­های مراکز درمانی است
  • شنبه 16 تیر 1397
معاون توسعه و منابع بیمارستان بوعلی دانشگاه آزاد اسلامی در سمینار دو روزه ایمنی و نظام سلامت گفت: آموزش مداوم دانشجویان و پرسنل از ضرورت­ های مراکز درمانی پیشرفته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، بیمارستان بوعلی دانشگاه آزاد اسلامی میزبان برگزاری سمینار دو روزه ایمنی و نظام سلامت با محوریت ایمنی بیمار بود. معاون توسعه و منابع بیمارستان بوعلی، در حاشیه برگزاری سمینار دوروزه ایمنی و سلامت، یکی از ضرورت­های مراکز درمانی پیشرفته را آموزش مداوم دانشجویان و پرسنل عنوان کرد.

در این سمینار دو روزه که دبیری علمی آن را دکتر مرجان محمدنوری برعهده داشت، پزشکان متخصص و فوق تخصص رشته­ های مختلف پزشکی از قبیل زنان، بیهوشی، دارویی، اطفال و... دستاوردهای جدید دنیای پزشکی را برای گروه­ های هدف شامل جراحی عمومی، ارتوپدی، جراحی مغز و اعصاب، ارولوژی، زنان و زایمان، بیهوشی، روماتولوژی، کودکان، خون و سرطان اطفال، بیماری­ های داخلی، عفونی، بهداشت باروری، بیولوژی تولید مثل، پزشکان عمومی، مامایی، پرستاری و پرسنل واحدهای درمانی بیمارستان ارائه کردند.

در این سمینار دکتر هوشنگ امیرفیروزکوهی معاون توسعه و منابع بیمارستان بوعلی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه آموزش مداوم دانشجویان و پرسنل از ضرورت­ های مراکز درمانی پیشرفته­ است، گفت: برگزاری این سیمنارها می ­تواند در ارتقای درجه کیفی خدمات­رسانی به بیماران کمک شایانی کند و یکی از سیاست­ های این مرکز این است که در آینده تعداد کنگره ­ها و سمینارهای خود را به بیش از استاندارهای وزارت بهداشت برساند.