نشست هم اندیشی تشکل های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

تصویر مطلب نشست هم اندیشی تشکل های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • چهارشنبه 20 تیر 1397
اولین نشست هم اندیشی اعضای شورای مرکزی اتحادیه های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، اولین نشست هم اندیشی اعضای شورای مرکزی اتحادیه های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر قربانی مدیرکل تشکل های اسلامی صبح امروز (چهارشنبه 20 تیرماه) در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در این نشست دبیران کل اتحادیه های دانشجویی، ضمن برآورد فضای علمی، فرهنگی و سیاسی، به بررسی راهکارهای هم افزایی و ارائه تقویم کاری مناسب و متعالی برای سال جاری تحصیلی پرداختند.

همچنین چهارمین نشست هم اندیشی نمایندگان ریاست دانشگاه در هیات نظارت بر فعالیت تشکل های دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر کلانتری معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و دبیران اتحادیه های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی روز پنجشنبه 21 تیرماه در مجتمع فرهنگی حافظ برگزار می شود.

در این نشست ضمن بررسی شیوه های ارتقاء کمی و کیفی فعالیت تشکل های دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری تحصیلی، برگزاری دومین دوره اردوی آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه، بخشنامه تسهیل، تقویت و توسعه فعالیت های تشکل های دانشگاه آزاد اسلامی مورد توجه و مطالعه قرار خواهد گرفت.