دکتر هاشمی:

حمایت از اساتید انقلابی از برنامه های بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی است

تصویر مطلب حمایت از اساتید انقلابی از برنامه های بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی است
  • چهارشنبه 20 تیر 1397
رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تقویت و حمایت از اساتید انقلابی به منظور ترویج اندیشه های نظام و انقلاب در دانشگاه از برنامه های بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سیدمحمود هاشمی رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی با نماینده ولی فقیه و امام جمعه استان البرز دیدار و گفت وگو کرد.

دکتر هاشمی در این دیدار با اشاره به تحولات انقلابی و اقدامات صورت گرفته توسط بسیج اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی، خاطرنشان کرد: انتظار این است که بسیج اساتید طرف مشورت و بازویی توانمند برای مسئولان دانشگاه، منطقه و استان و همچنین پیشتاز برای کشف و حل مسائل باشد.

وی ادامه داد: یکی از برنامه های پیش رو، تقویت و حمایت از اساتید انقلابی به منظور ترویج اندیشه های نظام و انقلاب در دانشگاه و حرکت دغدغه مند در مسیر انقلاب اسلامی است.