فردا؛ پایان مهلت ثبت نام ترم تابستان دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب فردا؛ پایان مهلت ثبت نام ترم تابستان دانشگاه آزاد اسلامی
  • چهارشنبه 20 تیر 1397
مهلت ثبت نام در ترم تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی فردا (پنجشنبه ۲۱ تیرماه) پایان می یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، کلاس های درس ترم تابستانی دانشگاه آزاد از ۲۳ تیرماه آغاز و تا یکم شهریورماه ادامه دارد. امتحانات ترم تابستانی این دانشگاه نیز ۴ تا ۱۰ شهریورماه برگزار خواهد شد.

بنا بر اعلام معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی؛ مقرر شده دوره تابستان ترجیحاً در یکی از واحدها یا مرکز هر استان برگزار شود تا ضمن تجمیع دانشجویان و به حد نصاب رسیدن تعداد دانشجویان در هر کلاس، کاهش هزینه‌ها را نیز به همراه داشته باشد.

دانشجویانی که ۱۰ واحد درسی باقیمانده دارند، می‌توانند تا این سقف نسبت به انتخاب واحد دوره تابستان اقدام کنند و اخذ دروس وصیت‌نامه حضرت امام خمینی(ره) و روخوانی قرآن کریم علاوه بر ۸ واحد، بلامانع است.

گفتنی است دانشجویان سایر دانشگاه‌ها نیز می‌توانند برای گذراندن دوره تابستان دانشگاه آزاد اسلامی با پرداخت شهریه در این ترم تحصیلی ثبت‌ نام کنند.

زمان برگزاری امتحانات نیز از یکشنبه ۴ شهریور تا شنبه ۱۰ شهریور خواهد بود.

انتهای پیام /