نخستین آزمون عملی دانشجویان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران برگزار شد

تصویر مطلب نخستین آزمون عملی دانشجویان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران برگزار شد
  • چهارشنبه 20 تیر 1397
نخستین آزمون عملی نهایی بالینی دانشجویان رشته پرستاری (OSCE) در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، آزمون عملی نهایی بالینی دانشجویان رشته پرستاری (OSCE) ورودی سال 93 صبح امروز برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران شروع آغاز به کار کرد.

دکتر طاهره نصرآبادی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با اعلام این خبر گفت: امروزه به منظور ارزیابی توانمندی دانشجویان و فراگیران رشته‌های تخصصی پرستای، آزمون ساختارمند عینی به صورت آسکی برگزار می‌شود که قادر است به نحو مطلوب و عینی صلاحیت بالینی فراگیران را بررسی کند.

وی افزود: آزمون عملی نهایی بالینی دانشجویان رشته پرستاری برای اولین‌بار در این دانشگاه با هدف ارزشیابی توانمندی‌های دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته پرستاری در حیطه‌های مهارتی، آموزشی و ارتباطی دانشجویان در بخش‌های اصول و مهارت‌های پرستاری، پرستاری بزرگسالان و سالمندان، کودکان، روان‌پرستاری و بهداشت مادران و نوزادان در جهت ایفای اثربخش نقش‌ها و وظایف حرفه‌ای قبل از فارغ‌التحصیلی و ورود به بازار کار در حال برگزاری است.

نصرآبادی درباره شرایط شرکت دانشجویان در این آزمون اظهار کرد: دانشجویان برای شرکت در آزمون صلاحیت بالینی باید قبل از برگزای آزمون، نمره قبولی کلیه دروس تئوری و کارآموزی‌های مندرج در برنامه آموزشی تعیین شده مقطع کارشناسی رشته پرستاری که از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارائه شده کسب کرده باشند.

رئیس دانشکده پرستاری و مامایی در خصوص نحوه برگزاری این آزمون گفت: آزمون عملی ارزیابی صلاحیت بالینی در قالب 8 ایستگاه اجرا می‌شود که شامل ایستگاه علائم حیاتی، اکسیژن تراپی، احیای قلبی ریوی، پانسمان، بهداشت جامعه، بهداشت روان، مراقبت از کودکان، دارو و تزریقات است که دانشجویان مطابق زمان در نظرگرفته شده ارزیابی خواهند شد.