با صدور احکامی از سوی دکتر فرهاد رهبر

سرپرستان واحدهای دشتستان، خارک و مسجدسلیمان منصوب شدند

تصویر مطلب سرپرستان واحدهای دشتستان، خارک و مسجدسلیمان منصوب شدند
  • پنج شنبه 21 تیر 1397
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی احکامی جداگانه سرپرستان واحدهای دشتستان (برازجان)، خارک و مسجدسلیمان را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، طی احکام صادره از سوی دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر عبدالمحمد افروغ به سمت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان (برازجان)، دکتر حامد قائدی به سمت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد خارک و دکتر علی یارحسینی به سمت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان منصوب شدند.

در متن این احکام آمده است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر عبدالمحمد افروغ

با اهدای سلام و تحیات

بنا به پیشنهاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر و با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب عالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان (برازجان)» منصوب می‌شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره گیری شایسته از توانمندی های سرمایه های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر فرهاد رهبر همچنین طی نامه ای جداگانه از زحمات و تلاش‌های دکتر داود یحیایی سرپرست سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان (برازجان) قدردانی کرد.

انتصاب سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد خارک

برادر گرامی جناب آقای دکتر حامد قائدی

با اهدای سلام و تحیات

بنا به پیشنهاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر و با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب عالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد خارک» منصوب می‌شوید.

انتصاب سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان

برادر گرامی جناب آقای دکتر علی یار حسینی

با اهدای سلام و تحیات

بنا به پیشنهاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب عالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان» منصوب می‌شوید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر فرهاد رهبر همچنین طی نامه ای جداگانه از زحمات و تلاش‌های دکتر علیرضا حیدرئی در زمان تصدی سرپرستی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان قدردانی کرد.