عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

دانشگاه آزاد اسلامی سهم بسیار مهمی در ترویج علم و دانش دارد

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی سهم بسیار مهمی در ترویج علم و دانش دارد
  • یکشنبه 24 تیر 1397
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: دانشگاه آزاد اسلامی سهم بسیار مهمی در ترویج علم و دانش به ویژه در حوزه مقاله‌های ISI و علم نوین داشته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری آنا، محمدباسط درازهی درباره تغییرات و تحولات دانشگاه آزاد اسلامی در طول ماه‌های اخیر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی حساسیت زیادی برای مجلس شورای اسلامی به ویژه کمیسیون آموزش و تحقیقات داشته و دارد.

وی ادامه داد: جلسات متعددی با روسای محترم دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه دکتر فرهاد رهبر برگزار شده و کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گزارش‌های متعددی دریافت کرده است.

درازهی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی سهم بسیارمهمی در ترویج علم و دانش به ویژه در حوزه مقاله‌های ISI و علم نوین داشته است و کمک زیادی به پیشرفت علمی کشور کرده است، اگر مقالات ISI دانشگاه آزاد را از ردیف و جدول خارج کنیم، سهم ایران در تولید جهانی علم کاهش می‌یابد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: امیدواریم دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت علوم هم‌افزایی و هم‌گرایی داشته باشند تا برای ارتقای کیفیت علم، مفید واقع شوند. کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هم اعلام کرده است که از برنامه‌های وزارت علوم و دانشگاه آزاد و دیگر موسساتی که برای رشد علم و دانش کشور تلاش می‌کنند، حمایت می‌کند.