تصویر مطلب انتخاب دانشجوی واحد علوم و تحقیقات به عنوان داور در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا
  • چهارشنبه 27 تیر 1397
دانشجوی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان داور بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، رضا اسکندری دانشجوی رشته مهندسی ورزش واحد علوم و تحقیقات به عنوان داور رشته ورزشی سامبو در هجدهمین دوره بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ که با شعار «انرژی آسیا» به میزبانی جاکارتا اندونزی برگزار می‌شود، قضاوت خواهد کرد.

بازی‌های آسیایی رویدادی چند ورزشی است که هر ۴ سال یکبار زیرنظر شورای المپیک آسیا، در رشته‌های مختلف ورزشی با حضور ورزشکاران کشورهای آسیایی به میزبانی یکی از این کشورها برگزار می‌شود.

ایران با ۵۳۶ ورزشکار زن و مرد در ۳۰ رشته ورزشی، از ۲۷ مرداد تا ۱۱ شهریور ۹۷ به میزبانی کشور اندونزی به رقابت با سایر ورزشکاران دیگر کشورها می‌پردازد.

بر اساس این گزارش، رضا اسکندری از قهرمانان رشته ووشو است که دارنده مدال طلا و مقام اول مسابقات جهانی ووشو ۲۰۰۶ چین و نایب قهرمان آسیا در مسابقات سامبو ازبکستان ۲۰۰۸ است. وی دارای مدرک داوری بین‌المللی سامبو و ووشو است.