دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با کسب 8 مدال در مسابقات جهانی کاراته درخشیدند

تصویر مطلب دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با کسب 8 مدال در مسابقات جهانی کاراته درخشیدند
  • دوشنبه 1 مرداد 1397
تیم ملی کاراته دانشجویان ایران نائب قهرمان یازدهمین دوره رقابت‌های کاراته دانشجویان جهان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از آنا، یازدهمین دوره رقابت‌های کاراته دانشجویان جهان 28 لغایت 31 تیر با حضور ۲۳۹ کاراته کا از ۳۳ کشور در کشور ژاپن برگزار شد.

تیم ملی کاراته دانشجویان ایران با ترکیب ۱۸ ورزشکار به این رقابت‌ها اعزام شد که در پایان این رقابت‌ها در مجموع توزیع مدال‌ها با کسب ۱۰ مدال (یک طلا، چهار نقره و پنج برنز) به مقام نائب قهرمانی جهان رسید.

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با درخشش خود سهم عمده‌ای از مدال‌ها را به خود اختصاص دادند. صالح اباذری دانشجوی سما دانشگاه آزاد اسلامی اراک (طلا و نقره) ، مهدی خدابخشی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه (نقره)، یوسف نوروزی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی اراک (نقره)، علی مسکینی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه (برنز)، مهدی قراری‌زاده دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان (نقره) و مهدی رحیمی‌نژاد دانشگاه آزاد اسلامی گیلان (نقره و برنز) را در این دوره از مسابقات به خود اختصاص دادند.

در رقابت‌های کومیته مردان در وزن به اضافه ۸۴ کیلوگرم صالح اباذری دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی اراک با نتیجه چهار بر یک مقابل نماینده کشور میزبان ژاپن به پیروزی رسید و صاحب گردن آویز طلا شد.

در رقابت‌های کومیته تیمی، تیم کشورمان با ترکیب صالح اباذری، مهدی قراری‌زاده، یونس نوروزی، مهدی خدابخشی، مهدی رحیمی‌نژاد، میلاد بهمنی و محمدمهدی قاهری به مصاف تیم ژاپن رفت و با نتیجه سه بر یک نتیجه را واگذار کرد و در جایگاه دوم ایستاد. در این بخش تیم‌های فرانسه و عربستان سعودی به مقام سوم مشترک رسیدند.

در مسابقات کومیته زنان در وزن منهای 61 کیلوگرم ملیکا احدی با نتیجه صفر بر صفر و با امتیاز فنی مقابل نماینده کشور میزبان بازنده اعلام شد و صاحب مدال نقره شد.

در وزن منهای 55 کیلو گرم آویشن باقری 2 بر صفر نتیجه را به حریف خود از کشور ژاپن واگذار کرد و مدال نقره گرفت. در وزن منهای 50 کیلو گرم فائزه چیذری در دیدار رده‌بندی حریف خودش را از کشور جمهوری چک با نتیجه 7 بر صفر شکست داد و صاحب مدال برنز شد. در وزن منهای 68 کیلوگرم بهنوش نجفی حریف هنگ کنگ خودش را با امتیاز فنی از پیش رو برداشت و به مدال برنز رسید.

در مسابقات کاتا انفرادی ابوالفضل شهرجردی برای کسب مدال طلا مقابل نماینده کشور میزبان قرار گرفت و با نتیجه 5 بر صفر نتیجه را واگذار کرد و به مدال نقره رسید.

در رقابتهای کاتا تیمی تیم کشورمان با ترکیب ابوالفضل شهرجردی، علی زند و میلاد دلیخون رودرروی تیم سریلانکا قرار گرفت و با نتیجه 5 بر صفر پیروز شد و به مدال برنز رسید.

در این دوره از مسابقات ژاپن با کسب ۱۴ مدال (۱۰ طلا، دو نقره و دو برنز) در صدر جدول توزیع مدال‌ها قرار گرفت و پس از تیم دانشجویان ایران، تیم فرانسه با هشت مدال (یک طلا، دو نقره و پنج برنز) سوم شد. تیم‌های ایتالیا، ترکیه و آلمان جایگاه‌های چهارم تا ششم را به خود اختصاص دادند.