تجهیز آزمایشگاه بیمارستان امیرالمومنین(ع) به دستگاه ویتروس

تصویر مطلب تجهیز آزمایشگاه بیمارستان امیرالمومنین(ع) به دستگاه ویتروس
  • دوشنبه 15 مرداد 1397
رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از توسعه و تجهیز آزمایشگاه این بیمارستان به دستگاه ویتروس به منظور انجام آزمایش‌های تخصصی و هورمونی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، محمود عامریون رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با اعلام این خبر گفت: با هماهنگی و پیگیری هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، بیمارستان امیرالمومنین با هدف خدمت‌رسانی به هموطنان جنوب تهران و با افزایش فضای فیزیکی به دستگاه ویتروس (هورمون‌شناسی) تجهیز شد.

وی افزود: این دستگاه از شرکت نیماپویش به صورت امانی در اختیار این بیمارستان قرار گرفته و از پیشرفته‌ترین و بروزترین تجهیزات دنیا است و می‌تواند روزانه پاسخگوی بیش از 100 بیمار باشد.