با صدور پیامی

دکتر فرهاد رهبر «روز خبرنگار» را به اصحاب رسانه تبریک گفت

تصویر مطلب دکتر فرهاد رهبر «روز خبرنگار» را به اصحاب رسانه تبریک گفت
  • چهارشنبه 17 مرداد 1397
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، ضمن گرامیداشت یاد شهید محمود صارمی، روز خبرنگار را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، متن پیام دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به شرح زیر است:

بسمه تعالی

هفدهم مرداد، سالروز شهادت عرصه صداقت و اطلاع رسانی، شهید محمود صارمی و روز خبرنگار را گرامی می داریم.

خبرنگاران صاحبان سلامت قلم و پیشتازان آگاهی بخشی به جامعه و حقیقت جویانی هستند که سرمایه آنان کنکاش حقایق، شجاعت، اخلاص، امانتداری و عدالت است و با تحمل سختی های شغل خود می کوشند روشنگر افکارعمومی و مدافعان سلامت جامعه باشند.

به بیان دیگر، خبرنگار را می توان نبض تپنده جامعه ای دانست که نقشی فراتر از اطلاع رسانی را بر عهده دارد و رسالتش تبیین رویدادها و کمک به بسط گردش آزاد اطلاعات براساس اصول اخلاقی و مردم سالاری است.

به واقع خبرنگار از سلامت و سعادت جامعه دفاع می کند و با هوش، درایت و سخت کوشی، با کژی های جامعه مقابله می کند و همواره مدافعان راستین منافع ملی کشور بوده و هستند.

روز خبرنگار را به همه فعالان این عرصه به ویژه صاحبان قلم و آزادگان عرصه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی تبریک و تهنیت عرض می کنم و از درگاه خداوند متعال توفیق بیش از پیش عزیزان در تحقق رسالت خطیر خبرنگاری را مسألت دارم.

فرهاد رهبر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی