آغاز پذیرش براساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب آغاز پذیرش براساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی
  • یکشنبه 28 مرداد 1397
ثبت نام براساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی ناپیوسته نیمسال اول 98-97 از امروز (یکشنبه 97/5/28 ) آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، تمامی متقاضیان ثبت نام براساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از پرداخت هزینه نسبت به ثبت نام در 20 رشته/ محل از یک مجموعه اقدام کنند.

براساس اعلام مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی؛ متقاضیان کارشناسی ناپیوسته با دارا بودن مدرک کاردانی (پیوسته و ناپیوسته) و کاردانی دانشگاه جامع علمی کابردی می توانند در هر رشته ای از کارشناسی ناپیوسته بر اساس معدل مندرج در مدرک فارغ التحصیلی مقطع کاردانی، ثبت نام نمایند.

انتهای پیام /