معاون فرهنگی واحد علوم‌ و تحقیقات:

برنامه‌های فرهنگی واحد علوم و تحقیقات تا پایان آذر‌ماه تدوین شده است

تصویر مطلب برنامه‌های فرهنگی واحد علوم و تحقیقات تا پایان آذر‌ماه تدوین شده است
  • یکشنبه 18 شهریور 1397
حجت الاسلام والمسلمین ذاکر معاون فرهنگی و دانشجویی واحد علوم‌ و تحقیقات گفت: برنامه‌های فرهنگی واحد علوم و تحقیقات تا پایان آذر‌ماه تدوین شده است که شامل برگزاری نمایشگاه کتب دفاع مقدس و اردویی در ارتباط با خدمات رسانی زائران اربعین در آبان ماه می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، دکتر حجت‌الله ذاکر معاون دانشجویی و فرهنگی واحد علوم‌ و تحقیقات درباره برنامه‌های فرهنگی این واحد دانشگاهی به مناسبت سال تحصیلی جدید گفت: در ابتدای ورود دانشجویان ستاد استقبالی برنامه‌ریزی کردیم که دانشجویان از نظر سلامت روان و فرهنگی پایش شده تا ذائقه فکری دانشجویان جدید مورد ارزیابی قرار گیرد.

وی افزود: بررسی دانشجویان به لحاظ شخصیت فرهنگی از طریق مشاورین واحد سلامت روان در این واحد دانشگاهی انجام خواهد شد. اگر این پایش‌‌ها صورت نگیرد مطلع نمی‌شویم که این افراد چه توانایی هایی دارند، در واقع به این طریق می‌‌توانیم برنامه‌‌های مفید و جذابی را برای دانشجویان به اجرا بگذاریم.

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد علوم و تحقیقات خاطرنشان کرد: در دهه اول محرم صبح‌‌ها زیارت عاشورا برای تمامی دانشجویان و ظهرها هم برنامه عزاداری در مسجد دانشگاه برگزار خواهد شد. غرفه‌‌‌ها و ایستگاه‌‌های صلواتی در واحد علوم و تحقیقات تدارک دیده شده و روز هفتم محرم، مراسم عزاداری اباعبدالله و سخنرانی با حضور هیئت مذهبی دانشجویی و اقشار مختلف مردم در مسجد برگزار می‌‌شود، سه هیئت دانشجویی، اساتید و بسیج دانشجویی در این واحد دانشگاهی مستقر است که در مراسم‌‌های مذهبی و سوگواری ائمه معصومین فعالیت گسترد‌‌ه‌‌ای دارند.

وی متذکر شد: در هفته دفاع مقدس بیشتر کار محتوایی داریم و در کنار برگزاری نمایشگاهی از کتب دفاع مقدس و فضا‌‌سازی که در جوار قبور مطهر شهدای گمنام واحد علوم و تحقیقات انجام خواهد شد، کتاب‌های مرتبط با دفاع مقدس را معرفی می‌کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین ذاکر در پایان تصریح کرد: برنامه‌های فرهنگی واحد علوم و تحقیقات تا پایان آذر‌ماه تدوین شده است، همچنین اردویی برای دانشجویان به مناسبت اربعین در نظر داریم که جنبه جهادی دارد. در این اردو خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی در مرز میرجاوه که زائران از پاکستان وارد کشور می شوند، انجام خواهد شد.

انتهای پیام /