معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی:

تصویر مطلب هزینه تربیت دانشجوی علوم پزشکی در دانشگاه آزاد نسبت به دانشگاه های دولتی کمتر است
  • چهارشنبه 21 شهریور 1397
دکتر نفر گفت: هزینه تربیت دانشجوی علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به دانشگاه های دولتی بسیار پایین‌تر و کیفیت آموزش و پژوهش در این دانشگاه بالاست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در هشتمین کنگره دندانپزشکی این دانشگاه که امروز در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد، گفت: حوزه دندان پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی توانسته موفقیت های بسیار خوبی در کشور به دست آورد. دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با همت اعضای هیات علمی در بُعد آموزش، پژوهش و خدمت‌رسانی جایگاه قابل توجه ای به خود اختصاص داده است.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: حضور بنده در این کنگره برای قدردانی از تلاش دست‌اندرکاران است که در آستانه شروع سال تحصیلی جدید، قرار است برنامه های خود را اجرایی کنند.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی هیچ‌گونه بودجه دولتی دریافت نمی‌کند، گفت: این دانشگاه با پول دانشجویان اداره می شود و با همین درآمد و هزینه ها، توانسته توانایی های خود را در جایگاهی بسیار بالا نشان دهد.

دکتر نفر خاطرنشان کرد: قیمت تمام‌ شده و هزینه تربیت دانشجوی علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به دانشگاه های دولتی بسیار پایین‌تر است، اما با توجه به پایین بودن هزینه، کیفیت آموزش و پژوهش در این دانشگاه بالاست و توانسته‌ایم ثابت کنیم همه جا پول مهم نیست، بلکه علاقه استادان است که می توانند جایگاه دانشگاه را ارتقاء دهند و به این ترتیب حوزه دندان پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در رتبه بندی ها توانسته جایگاهی هم‌پای دانشگاه های تهران، شهید بهشتی و شیراز به دست آورد.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان گفت: امیدوارم برنامه های علمی که در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود، بتواند در ادامه این مسیر مفید بوده و دانشجویان نهایت استفاده از آن را ببرند.

انتهای پیام /