دکتر موسی خانی:

واحد قزوین دستاورد بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه جهانی است

تصویر مطلب واحد قزوین دستاورد بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه جهانی است
  • یکشنبه 25 شهریور 1397
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین گفت: واحد قزوین نمونه بارز دستاورد بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه جهانی است که با کسب رتبه‌های برتر در ربو‌کاپ، در عرصه جهانی شناخته شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، دکتر مرتضی موسی خانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین درباره دستاوردهای آموزشی و کیفیت آموزش در این واحد دانشگاهی، گفت: مهمترین دستاورد یک واحد آموزشی مهارت آموزی و کسب مهارت برای فارغ التحصیلان دانشگاهی است. دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این زمینه عملکرد مناسبی داشته است تا جایی که بسیاری از فارغ التحصیلان این دانشگاه با کسب مهارت آموزی مناسب، در مشاغل مهم و حساس داخلی و بین المللی فعالیت دارند.

وی درخصوص تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی به برترین دانشگاه کشور و کسب جایگاه جهانی خاطرنشان کرد: تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی به دانشگاه برتر کشور نیازمند ابتکارات و دستاوردهای جدیدی است. تا امروز قدم‌های خوبی در این مسیر برداشته شده است و قطعاً با تلاش و کوشش مداوم می توانیم دانشگاه آزاد اسلامی را جزو صد دانشگاه برتر کشور قرار دهیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین در ادامه خاطرنشان کرد: در حال حاضر بسیاری از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه‌‌‌های مادر دولتی برابری دارند. واحد قزوین نمونه بارز دستاورد بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه جهانی است که با کسب رتبه‌های برتر در علم ربو‌کاپ جایگاه جهانی ویژه‌ای کسب کرده تا جایی که بسیاری از دانشگاه‌‌های مطرح جهان این واحد دانشگاهی را به نبوغ در علم رباتیک می‌‌شناسند.

دکتر موسی خانی یادآور شد: اگر بخواهیم دانشگاه آزاد اسلامی تبدیل به انتخاب اول داوطلبان شود، باید تمامی امکانات لازم پژوهشی و آزمایشگاهی و شرایط مناسب برای مهارت آموزی دانشجویان را فراهم کرده تا بتوانیم جذب حداکثری را در میان مراکز آموزش عالی کشور به خود اختصاص دهیم. با توجه به شرایط موجود و گستردگی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور تا به امروز هم در این زمینه موفقیت چشمگیری را کسب کردیم.

وی در پایان تأکید کرد: تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سایه اراده، تلاش و پشتکار مداوم می‌‌توانند به عنوان نماینده‌ای از این دانشگاه بزرگ حضوری کشور، در افق چشم انداز 1404 تبدیل به دانشگاه‌های برتر شده تا انتخاب اول هر دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی باشد.