دکتر رهایی خبر داد

تکمیل ساعات موظفی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب تکمیل ساعات موظفی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی
  • شنبه 14 مهر 1397
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با ارجاع طرح تعاون در این دانشگاه، مشکل تکمیل ساعات موظفی اعضای هیات علمی رفع شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری مهر، دکتر علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: طرح تعاون اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی سال گذشته مصوب و از نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 اجرایی شد.

وی افزود: طرح تعاون با هدف استفاده از پتانسیل اعضای هیأت علمی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تدوین شده است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: این طرح با موفقیت در واحدهای دانشگاه اجرا و شاهد آن بودیم که ساعات موظفی اساتیدی که خالی مانده بود، تکمیل شد.

دکتر رهایی اظهار داشت: در این طرح از پتانسیل اعضای هیات علمی در واحدهای مجاور استفاده شد. در گذشته ساعات موظفی برخی از اعضای هیات علمی در واحدهای محل تدریس خالی می ماند.

انتهای پیام /