با حکمی از سوی دکتر طهرانچی

دکتر پورعباس مأمور تشکیل شورای نظارت بر سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی شد

تصویر مطلب دکتر پورعباس مأمور تشکیل شورای نظارت بر سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی شد
  • چهارشنبه 18 مهر 1397

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، دکتر عبدالرسول پورعباس را به عنوان مأمور تشکیل شورای نظارت بر سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.

در حکم سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر عبدالرسول پورعباس

با سلام

با توجه به سوابق ارزنده جنابعالی در امر سنجش و پذیرش کشور، بدینوسیله به شما مأموریت داده می شود ضمن تشکیل شورای نظارت بر سنجش و پذیرش متشکل از جنابعالی و معاونان امور پزشکی و آموزشی و رئیس مرکز حوزه ریاست دانشگاه نسبت به نظارت و بررسی کلیه مراحل مربوط به پذیرش دانشجو در رشته های پزشکی اقدام نمایید تا ضمن حفظ حقوق داوطلبان، هر نوع ابهامات موجود در مورد گروه های پذیرفته شده و ذخیره ها برطرف گردد.

همچنین گزارش هر نوع کوتاهی، مسامحه یا اشکالات احتمالی برای تصمیم گیری بعدی به اینجانب منعکس شود.

بدیهی است مرکز سنجش و پذیرش و کلیه واحدهای ذیربط دانشگاه هر نوع همکاری لازم را با جنابعالی مبذول خواهند داشت.

محمدمهدی طهرانچی

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی