اعلام زمان مصاحبه پذیرفته‌شدگان 6 رشته دکتری پژوهش‌محور

تصویر مطلب اعلام زمان مصاحبه پذیرفته‌شدگان 6 رشته دکتری پژوهش‌محور
  • چهارشنبه 19 فروردین 1394
اطلاعات مربوط به زمان مصاحبه پذیرفته‌شدگان برخی از رشته‌های دوره دکتری پژوهش محور بر روی سایت معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: پذیرفته‌شدگان دکتری پژوهش محور می توانند با مراجعه به سایت www.azmoon.net از زمان مصاحبه و مکان مصاحبه خود مطلع شوند.

دکتر مجتبی علوی فاضل درباره رشته‌های اعلام شده برای مصاحبه گفت: زمان مصاحبه 6 رشته شامل مدیریت صنعتی، مدیریت آموزشی، مدیریت آموزش عالی، مدیریت تکنولوژی، مدیریت و برنامه ریزی فرهنگی، مهندسی پلیمر- مهندسی پلیمر در سایت اعلام شده است.

علوی فاضل افزود: پذیرفته‌شدگان باید در روزهای مصاحبه مدارکی شامل اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد به ضمیمه ریز‌نمرات دو مقطع، طرح تحقیقاتی و فرم پروپزال، سوابق و تولیدات علمی و یک نسخه از پایان‌نامه کارشناسی ارشد خود را به همراه داشته باشند.

علوی فاضل تأکید کرد: حضور استاد راهنما در جلسه مصاحبه پذیرفته‌شدگان این مقطع الزامی است. استادان محترم باید آخرین حکم کارگزینی خود را در جلسه مصاحبه به همراه داشته باشند.

وی در ادامه گفت: چنانچه پذیرفته‌شده‌ای طرح پژوهشی خود را با استاد راهنمایی که بیش از دو دانشجو در این مقطع دارد، انتخاب کرده باشد، لازم است استاد راهنمای خود را قبل از جلسه مصاحبه تغییر دهد و فرم طرح تحقیقاتی را دوباره تکمیل کند و به تایید استاد راهنمای جدید برساند.