امشب؛ پایان مهلت انتخاب رشته تکمیل ظرفیت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب امشب؛ پایان مهلت انتخاب رشته تکمیل ظرفیت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی
  • چهارشنبه 9 آبان 1397
مهلت انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت رشته های گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ساعت 24 امشب پایان می یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آن دسته از داوطلبان ذخیره اعلام شده در 11 مهر که در مهلت تعیین شده نسبت به تکمیل فرم شماره 15 اقدام کرده اند و در هیچ یک از اعلام نتایج قبلی موفق به پذیرش نشده اند، می توانند حداکثر تا ساعت 24 امشب (چهارشنبه 9 آبان ماه) با مراجعه به سامانه انتخاب رشته به آدرس www.azmoon.org نسبت به انتخاب حداکثر 100 رشته محل از میان رشته محل های ارائه شده در این مرحله اقدام کنند.

جدول رشته محل های قابل انتخاب توسط داوطلبان از طریق سامانه قابل دریافت است.

ضمناً داوطلبانی که در 23 مهرماه حائز شرایط پذیرش شده اند و امکان شرکت در این مرحله از تکمیل ظرفیت از آنها سلب شده، می توانند طبق رویه هر سال در صورت کسب حدنصاب نمره لازم از نیمسال دوم سال تحصیلی جاری از تسهیلات انتقال و یا تغییر رشته بهره مند شوند.

لازم به ذکر است شرایط ثبت درخواست توسط متقاضیان حائز شرایط در نیمه دوم آذرماه اعلام خواهد شد.