مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی:

مبارزه با استکبار جهانی و استقلال طلبی، آرمان نسل امروز است

تصویر مطلب مبارزه با استکبار جهانی و استقلال طلبی، آرمان نسل امروز است
  • یکشنبه 13 آبان 1397
دکتر رضا نصیری گفت: روحیه انقلابی‌گری و عدالت خواهی فقط مختص دانشجویان بسیجی نیست بلکه عموم آینده سازان کشور حاضر نیستند استقلال ایران به دست بیگانگان بیفتد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، دکتر رضا نصیری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به حضور هرساله دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی در راهپیمایی 13 آبان، درباره اهمیت زنده نگه داشتن ایام حماسی تاریخ انقلاب اسلامی گفت: بزرگ‌ترین دستاورد زنده نگه داشتن ایام مهمی چون 13 آبان در تاریخ پربرکت انقلاب اسلامی از بین رفتن فاصله‌ها میان نسل‌‌ دیروز و امروز در صحنه‌های مهم تاریخ ایران است که سبب ایجاد اتحادی انکارناپذیر میان آنها شده و پلی میان تاریخ گذشته و حال این سرزمین است.

وی افزود: مبارزه با آمریکا و استکبار جهانی برای نسل امروز که به استقلال کشور تعصب دارند، تبدیل به یک آرمان شده است. همان آرمانی که بر مبنای آن دانش آموزان ما در زمان رژیم منحوس پهلوی برای عدالت خواهی و استقلال وطن در 13 آبان 57 مقابل دانشگاه تهران به شهادت رسیدند، امروز هم در میان دانشجویان و جوانان ما موج می‌‌زند.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: این روحیه انقلابی‌گری و عدالت خواهی فقط مختص دانشجویان بسیجی نیست بلکه عموم آینده سازان کشور حاضر نیستند استقلال ایران به دست بیگانگان بیفتد.

وی درباره عملکرد مسئولان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در انتقال ارزش‌‌های انقلاب یادآور شد: فعالیت فرهنگی یک کار زمان بر است و دانشگاه آزاد در دوره مدیریتی جدید در زمینه فرهنگی حرکت رو به رشدی داشته است. در میدان دادن به جوانان انقلابی و تشکیل جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی نسبت به یک سال گذشته حرکت رو به رشدی داشتیم که با حمایت مسئولان مربوط، دانشگاه آزاد اسلامی در آینده نزدیک سکاندار فعالیت فرهنگی آموزش عالی کشور در انتقال ارزش‌های انقلاب خواهد شد.

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی درباره اثرگذاری فعالیت‌‌های فرهنگی این دانشگاه متذکر شد: سال گذشته هزار نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد در پیاده‌روی رضوی شرکت کردند و امسال این میزان، پیشرفت چشمگیری داشته که نشان از اثرگذاری فعالیت‌‌های فرهنگی دانشگاه آزاد در واحدهای دانشگاهی سراسر کشور است؛ همچنین در زمینه برگزاری نشست‌های تخصصی و فعالیت‌هایی که برای چهلمین سال انقلاب اسلامی توسط دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود با افتخار می‌‌‌توانیم فعالیت‌های خود را در زمینه ارائه ارزش‌‌های انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کنیم که قطعا دانشگاه آزاد اسلامی سهم بزرگی در انتقال این ارزش‌‌ها داشته است.