مراسم پیاده‌روی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به سوی حرم مطهر رضوی برگزار شد

تصویر مطلب مراسم پیاده‌روی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به سوی حرم مطهر رضوی برگزار شد
  • چهارشنبه 16 آبان 1397
مراسم پیاده روی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور از نیشابور به سمت مشهد مقدس به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد مشهد، دکتر مهدی ملک ن‍ژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد با تشریح برنامه های این پیاده روی گفت: به مناسبت ایام پایانی ماه صفر و رحلت جانسوز پیامبر اسلام (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و بویژه شهادت امام علی بن موسی الرضا (ع) 600 نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور از محل قدمگاه امام رضا (ع) در نیشابور تا مشهد مقدس را به صورت دسته جمعی پیاده‌روی کردند.

وی با بیان اینکه همه دانشجویان شرکت کننده در این مراسم عصر روز سه شنبه 15 آبانماه در دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور گرد هم آمدند، افزود: شروع حرکت کاروان روز چهارشنبه (16 آبانماه) از محل شهرستان ملک آباد به سمت مشهد به طول 24 کیلومتر بود.

دکتر ملک نژاد به اجرای برنامه های مختلف فرهنگی در طول این پیاده روی اشاره کرد و گفت: کاروان پیاده روی فردا به شهر مقدس مشهد می رسند و کاروان دانشجویی با تجمع در میدان 15 خرداد مشهد به سمت حرم مطهر رضوی حرکت می‌کنند.

وی از اقامت کاروان در دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در خیابان شاهین فر خبر داد و گفت: فردا کاروان با تجمع در یکی از رواق های حرم مطهر رضوی به عزاداری خواهند پرداخت.