انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان تامین اجتماعی

تصویر مطلب انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان تامین اجتماعی
  • سه شنبه 15 آبان 1397
تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان تامین اجتماعی منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان تامین اجتماعی به امضا دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر سید تقی نوربخش مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی رسید.

این تفاهم نامه در راستای اجرای برنامه های آموزشی، کارآموزی و کارورزی دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در رشته های پزشکی، پرستاری، مامایی، علوم آزمایشگاهی، تصویربرداری، تغذیه، بهداشت، اتاق عمل، هوشبری و مهندسی پزشکی در بخش های مختلف بیمارستان های ملکی سازمان تامین اجتماعی تنظیم شده است.

مدت زمان این تفاهم نامه تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۱ بوده و تمدید آن منوط به توافق طرفین است.