ایمانجانی خبر داد

مشارکت ۵۰۰ چهره دانشگاهی در تولید محتوای روزنامه فرهیختگان

تصویر مطلب مشارکت ۵۰۰ چهره دانشگاهی در تولید محتوای روزنامه فرهیختگان
  • دوشنبه 28 آبان 1397
مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان گفت: حدود ۵۰۰ چهره دانشگاهی متشکل از بدنه تمام دانشگاه‌ها به‌شکل پیوسته در روزنامه فرهیختگان قلم زدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری آنا، محمدامین ایمانجانی در پنجمین نشست هم‌اندیشی نمایندگان ریاست دانشگاه در هیأت نظارت بر تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی که صبح امروز در سازمان مرکزی برگزار شد، با بیان اهمیت مدیریت رسانه، گفت: مدیریت رسانه از جنس اقناعی است و اهالی رسانه با دیدگاه‌هایی پرسشگر و مطالبه‌گر با چالش‌ها مقابله می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی و روزنامه فرهیختگان تابلوی افتخارات خانواده دانشگاه آزاد اسلامی محسوب می‌شود، تصریح کرد: حدود ۵۰۰ چهره دانشگاهی متشکل از بدنه تمام دانشگاه‌ها به‌ صورت پیوسته در روزنامه فرهیختگان قلم زدند.

مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان تأکید کرد: توقع نخبگان دانشگاهی از روزنامه فرهیختگان بسیار بالاست که باید با افزایش کیفیت و کمیت محتوای تولیدی، پاسخگوی انتظارات باشیم.

ایمانجانی با تأکید بر اثرگذاری روزنامه فرهیختگان در بین جامعه دانشگاهی، گفت: با ایجاد تغییر در رویکردها و تدوین سند راهبردی روزنامه فرهیختگان، غنای محتوای تولیدی این روزنامه را افزایش داده و به‌عنوان یکی از روزنامه‌های جریان‌ساز جبهه انقلاب موثر بوده‌ایم.