دکتر سلیمی:

خدمت رسانی به خانواده های شهدا افتخار بزرگی برای دانشگاه آزاد اسلامی است

تصویر مطلب خدمت رسانی به خانواده های شهدا افتخار بزرگی برای دانشگاه آزاد اسلامی است
  • یکشنبه 11 آذر 1397
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: خدمت رسانی به خانواده معظم شهدا، افتخار بزرگی برای دانشگاه آزاد اسلامی است و همه باید یاد شهدا را زنده بداریم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد میانه، دکتر علی سلیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در دیدار با خانواده شهید چنگیز خالقی گفت: خدمت رسانی به خانواده معظم شهدا، افتخار بزرگی برای دانشگاه آزاد اسلامی است و همه باید یاد شهدا را زنده بداریم.

وی خانواده های معظم شهدا را ولی نعمتان انقلاب عنوان کرد و افزود: وظیفه همه ما این است که در مقابل شهدا و خانواده معظم آنها، سر تعظیم فرود بیاوریم.

وی افزود: دیدار با خانواده معظم شهدا در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت انجام می گیرد و این امر باید در اولویت امور قرار گیرد.

گفتنی است بسیجی شهید چنگیز خالقی در سن 16 سالگی در سال 1362 در منطقه پنجوین خاک عراق به درجه رفیع شهادت نائل شد.