اثنی عشری خبر داد

راه اندازی مدارس بازی محور و کارآفرین در سما دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل

تصویر مطلب راه اندازی مدارس بازی محور و کارآفرین در سما دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل
  • دوشنبه 12 آذر 1397
معاون دانشگاه و رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سما دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل از راه اندازی مدارس بازی محور و کارآفرین خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اردبیل، محمد اثنی عشری معاون دانشگاه و رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سما دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: مدارس بازی محور و کارآفرین سما اردبیل به منظور تربیت دانش آموزان و ارائه آموزش هایی با محوریت بازی برای دانش آموزان از مقاطع پیش دبستانی تا دیپلم راه اندازی شده است. آموزش در مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی براساس الگوی جهانی یونسکو که مبتنی بر چهار اصل «دانستن، یاد گرفتن، زیستن برای و باهم زیستن» و نیز الگوی های بین المللی که در کشورهایی مثل دانمارک، فرانسه، فنلاند و آمریکا اجرا می شود، برنامه ریزی شده و از نظر الگو و ساختار بیشتر شبیه الگوی اجرا شده در فرانسه است.

وی افزود: دومین استارت آپ سما اردبیل در چهار عنوان اسباب بازی های الکترونیکی، مکانیکی، سنتی، سلامت و بازی های الکترونیکی با 130 شرکت کننده و با ثبت بیش از 98 ایده برگزار و 3 ایده برتر انتخاب و مورد حمایت قرار گرفتند و مرحله پسارویداد و شتاب دهنده نیز بزودی و طبق برنامه ریزی با پیوست فرهنگی برگزار می شود.

رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سما اردبیل خاطرنشان کرد: سما در کشور 70 هزار دانشجو و 250 آموزشکده دارد و مدارس سما با هدف تربیت دانش آموزان از پیش دبستانی تا کارشناسی ارشد فعالیت می کنند و به اذعان کارشناسان، یکی از استثنایی ترین سازمان های ایران است که برای حدود 20 سال از زندگی - یعنی از کودکی تا جوانی و آماده به کار شدن و ورود به بازار کار - فرزندان جامعه برنامه ریزی می کند.

اثنی عشری تاکید کرد: دانش آموزان 50 مهارت مهم را از ابتدای ورود به پیش دبستانی تا مقطع کارشناسی ارشد یاد می گیرند.