دکتر محبی تأکید کرد

ضرورت لزوم تقویت زیرساخت های مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی قشم

تصویر مطلب ضرورت لزوم تقویت زیرساخت های مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی قشم
  • سه شنبه 13 آذر 1397
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم بر ضرورت لزوم تقویت زیرساخت های مدارس سما این دانشگاه تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد قشم، دکتر سراج الدین محبی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم در بازدید از مدارس و آموزشکده سما این واحد دانشگاهی، گفت: مدارس و آموزشکده های سما یکی از تأثیرگذارترین نهادهاى اجتماعى، تربیتى و آموزشى دانشگاه آزاد اسلامی در کشور هستند.

وی بر ضرورت لزوم تقویت زیرساخت های مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم تأکید کرد و افزود: باید مدارس سما را با توجه به تأثیرگذاری آنها و تعلیم و تربیت دانش آموزان مجهز به امکانات روز کرد.

دکتر محبی اظهار داشت: مدارس سما به منظور تعلیم و تربیت صحیح دانش آموزان در ابعاد دینى، اخلاقى، علمى، آموزشى، اجتماعى و کشف استعدادها و هدایت آنان به رشته‌های تحصیلی مطابق با علایق و گرایش علمی بر اساس اهداف مصوب دوره هاى تحصیلى و برابر ضوابط و دستورالعمل هاى وزارت آموزش و پرورش اداره مى‌شوند.