دکتر طهرانچی از تیم های شرکت کننده در مسابقات ربوکاپ بازدید کرد

تصویر مطلب دکتر طهرانچی از تیم های شرکت کننده در مسابقات ربوکاپ بازدید کرد
  • جمعه 16 آذر 1397
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پس از افتتاح مسابقات ربوکاپ آسیا، اقیانوسیه 2018 از روند برگزاری مسابقات بازدید و با شرکت کنندگان دیدار و گفت وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی در حاشیه افتتاح مسابقات ربوکاپ آسیا، اقیانوسیه 2018 که صبح امروز به میزبانی واحد قزوین و واحد کیش در مرکز نمایشگاه های بین المللی جزیره کیش برگزار شد، از روند برگزاری مسابقات و تیم های شرکت کننده بازدید کرد و در جریان آخرین دستاوردهای حوزه رباتیک و هوش مصنوعی قرار گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این بازدید که حدود 2 ساعت به طور انجامید، از نزدیک با دانشجویان و شرکت کنندگان در این مسابقات گفت وگو و حمایت خود را از برنامه ها و فعالیت های حوزه فناوری و نوآوری اعلام کرد.

دکتر طهرانچی که برای حضور و سخنرانی در مسابقات ربوکاپ آسیا و اقیانوسیه ٢٠١٨ و پانزدهمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان به جزیره کیش سفر کرده بود از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کیش نیز بازدید کرد.

وی در این بازدید یک ساعته، از کلاس های آموزشی واحد کیش بازدید و همزمان با ١٦ آذر روز دانشجو در کلاس دانشجویان مقطع دکتری حاضر شد و دقایقی با دانشجویان به گفت‌وگو نشست.

در پایان این بازدید دکتر طهرانچی حکم ریاست بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کیش را به دکتر قائدی رئیس این واحد تقدیم کرد.