دکتر کلانتری:

مطالبات دانشجویان با قوت و قدرت بیشتری پیگیری می شود

تصویر مطلب مطالبات دانشجویان با قوت و قدرت بیشتری پیگیری می شود
  • یکشنبه 18 آذر 1397
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: طبق برنامه‌های تدوین شده، مطالبات دانشجویان با قوت و قدرت بیشتری پیگیری خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری با اشاره به مطالبات فرهنگی و دانشجویی از طرف نمایندگان دانشجویان و تشکل‌ها در مراسم روز دانشجو، گفت: اغلب مطالبات دانشجویان در حوزه‌های فرهنگی مطرح شد و بسیاری از آنها جزو مطالبات معاونت فرهنگی و دانشجویی نیز بود که در دوره جدید مدیریتی دانشگاه عمدتاً پیگیری شده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: طبق برنامه‌های تدوین شده، مطالبات دانشجویان با قوت و قدرت بیشتری پیگیری خواهد شد و به‌دلیل وسعت خانواده دانشگاه آزاد اسلامی، قطعاً همت بزرگی می‌طلبد تا به نقطه مورد انتطار دانشجویان برسیم.

دکتر کلانتری با تأکید بر حمایت دانشگاه آزاد اسلامی از ازدواج‌ دانشجویی، افزود: برخی از واحدهای دانشگاهی در حال آماده‌سازی ساختمان‌های خوابگاهی ویژه متأهلین هستند و بعضی واحدها در مرحله اخذ مجوز تغییر کاربری ساختمان‌ها بوده و مأمور پیگیری این امر فرهنگی شده‌اند.

وی در پایان گفت: به‌ لطف الهی، خوابگاه‌های متأهلی دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان سال براساس اولویت‌، به واحدهای پرمتقاضی تحویل خواهد شد.

انتهای پیام /