نخستین دوره مسابقات سازه های ماکارونی در دانشگاه آزاد اسلامی اقلید برگزار شد

تصویر مطلب نخستین دوره مسابقات سازه های ماکارونی در دانشگاه آزاد اسلامی اقلید برگزار شد
  • شنبه 15 دی 1397
نخستین دوره مسابقات سازه های ماکارونی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اقلید، نخستین دوره مسابقات سازه های ماکارونی با حضور 11 تیم در دو بخش دانشجویی و دانش آموزی در دو گرایش راندمان سنگین و خلاقیت برگزار شد.

درگرایش راندمان سنگین سازه تیم استرین1 از دانشگاه یاسوج با تحمل وزن 848/18 کیلوگرم عنوان قهرمانی مسابقات را کسب کرد.

همچنین سازه تیم آلفا از یزد با تحمل وزن 539/247 و سازه لایتنینگ پرو از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید با تحمل وزن 408/75 به ترتیب مقام دوم و سوم را کسب کردند.

در گرایش خلاقیت سازه سایکو1 از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید، سازه میلو از دبیرستان دخترانه سما و سازه پارسه از دانشگاه دولتی اقلید حائز رتبه های اول تا سوم شدند.