با حضور دکتر منادی

جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی برگزار شد

تصویر مطلب جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی برگزار شد
  • یکشنبه 16 دی 1397
شانزدهمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالی با حضور دکتر علیرضا منادی معاون پارلمانی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بجنورد، دکتر منادی معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه گفت: هر یک از ما وظیفه داریم در هر جایگاهی که قرار داریم، عزت، بزرگی و پرچم پر افتخار دانشگاه آزاد اسلامی را که به همت امام راحل، مقام معظم رهبری و مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی برافراشته شده و به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان شناخته شده را همواره در اهتزاز نگه داریم و از این سرمایه با ارزش به درستی محافظت کنیم.

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: افتخار ما این است که بعد از 35 سال حدود 6 میلیون نفر از دانشگاه آزاد اسلامی فارغ التحصیل شده اند که اگر از این تعداد حدود 10 درصد برای ادامه تحصیل به خارج از کشور سفر می کردند، قریب به 600 هزار نفر مجبور به مهاجرت می شدند و همین عامل باعث می شد تا ارز و سرمایه ملی کلانی از کشور خارج شود.

دکتر منادی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی بزرگ و وسیع است و اگر بخواهیم وسعت دانشگاه آزاد اسلامی را بسنجیم می توانیم بگوییم که در مجموع با مساحت حدود 20 میلیون متر مربع به اندازه 5 کشور کوچک جهان برابری می کند.

نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه در هیات امنای استان خراسان شمالی تصریح کرد: براساس آخرین به روز رسانی پایگاه استنادی ESI که از مهمترین شاخص های رتبه بندی پایگاه اطلاعاتی محسوب می شود، دانشگاه آزاد اسلامی رتبه 109 جهان را به خود اختصاص داده است.

وی اظهار داشت: از نظر کمی دانشگاه آزاد اسلامی به معنای واقعی دانشگاه مردمی و بهره ور است، بنابراین باید همگی تمام مساعی خویش را به کار گیریم تا این دانشگاه به سر منزل مقصود که همان اوج کیفیت آموزشی و علمی است، برسد.

دکتر منادی افزود: در حال حاضر کلیه دانشگاه های کشور با چالش کاهش دانشجو مواجه هستند که بخشی از این کاهش دانشجو نیز متوجه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی نیز هست، لذا برون رفت از این چالش نیاز به برنامه ریزی و همت همه مسئولان، استادان و کارکنان را دارد.

در این جلسه دکتر رجبعلی وثوقی مطلق رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالی به ارائه گزارشی در مورد وضعیت واحدهای استان از لحاظ درآمد، هزینه ها، تعداد دانشجویان و ... پرداخت.

در شانزدهمین جلسه هیات امنای استان خراسان شمالی حسابرسی سال 95 این استان مورد بحث و بررسی اعضای هیات امنا قرار گرفت.