مدال برنز مسابقات قهرمانی تکواندو به دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی رسید

تصویر مطلب مدال برنز مسابقات قهرمانی تکواندو به دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی رسید
  • دوشنبه 17 دی 1397
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر در مسابقات آزاد تکواندو قهرمانی جوانان و بزرگسالان کشور موفق به کسب مدال برنز وزن چهارم شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بردسیر، مسابقات آزاد کشوری (ورود به اردوی تیم ملی) جوانان و بزرگسالان مردان به مدت چهار روز در فدراسیون تکواندو برگزار و پوریا عبدالرشیدی در وزن چهارم (68- کیلوگرم) موفق به کسب مقام سوم و دریافت مدال برنز شد.

این دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر که پیش از این نیز موفق به کسب هفت مدال طلای مسابقات کشوری و منطقه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی شده، عنوان فنی‌ترین بازیکن را نیز در کارنامه ورزشی خود دارد، وی کمربند مشکی دان چهار تکواندو بوده و بالغ بر 10 سال به صورت حرفه‌ای در این رشته مشغول به فعالیت است.