تصویر مطلب پیام تبریک دکتر ولایتی به دبیر جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی/ تقدیر از دکتر مخبردزفولی
  • چهارشنبه 19 دی 1397
رئیس هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، انتصاب دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی را تبریک گفته و از زحمات دکتر مخبردزفولی تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی‌اکبر ولایتی رئیس هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی انتصاب حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید سعیدرضا عاملی به عنوان دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی را به وی تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل است:

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر سید سعیدرضا عاملی

بدینوسیله انتخاب شایسته جنابعالی را به عنوان دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تبریک می گویم.

امید است که حضور شما در این مسئولیت با توجه به سوابق ارزنده ای که در حوزه های علمی، فرهنگی و اجرایی داشته اید، دخیره ای ارزشمند برای ایجاد تحولات چشمگیر و تحرک بیش از پیش در مجموعه مهم شورای عالی انقلاب فرهنگی به منظور دستیابی به اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشد.

همچنین لازم می دانم از زحمات و تلاش های بی‌شائبه برادر ارجمند جناب آقای دکتر مخبردزفولی در طول دوران مسئولیت که موجبات فعالیت های مهم و تأثیرگذاری در عرصه های فرهنگی گردید نیز تقدیر نموده و توفیقات روزافزون در دیگر زمینه ها را مسئلت نمایم.

علی اکبر ولایتی