عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در لیست تأثیرگذارترین معماران خاورمیانه

تصویر مطلب عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در لیست تأثیرگذارترین معماران خاورمیانه
  • چهارشنبه 19 دی 1397
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار برای ششمین سال در فهرست تأثیرگذارترین معماران خاورمیانه قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد گرمسار، دکتر کوروش حاجی زاده عضو هیأت علمی گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار برای ششمین سال متوالی از سال ۲۰۱۴ و پس از کسب عنوان «معمار سال خاورمیانه ۲۰۱۳» در لیست تأثیرگذارترین معماران خاورمیانه قرار گرفت.

مجله آرشیتک (Architect) و سایت دیزاین‌مِنا (Designmena) زیرمجموعه نشریه itp که ۷۵ نشریه و مجله در زیرمجموعه خود دارد از معتبرترین نشریات بین‌المللی معماری منطقه است که هر سال پس از برگزاری جایزه معمار خاورمیانه، در اولین شماره سال جدید خود اقدام به معرفی فهرستی از اثرگذارترین معماران منطقه می‌کند، که در فهرست سال ۲۰۱۹ این مجله نام ۵ معمار ایرانی از جمله کوروش حاجی زاده به چشم می‌خورد.

حاجی زاده همچنین یکی از داوران مسابقه بین المللی "Regatherin Syria" است که این مسابقه در اردیبهشت ماه سال 1398 برگزار خواهد شد.