دکتر مردانی تأکید کرد

لزوم تشکیل کارگروه های اندیشه ورز در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب لزوم تشکیل کارگروه های اندیشه ورز در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
  • شنبه 22 دی 1397
مدیرکل دفتر مرکزی گزینش دانشگاه آزاد اسلامی بر لزوم تشکیل کارگروه های اندیشه ورز در دانشگاه ها براساس ظرفیت های موجود تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد ورامین پیشوا، دکتر محمدرضا مردانی سرپرست دفتر انتصابات و مدیرکل دفتر مرکزی گزینش دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه شورای دانشگاه واحد ورامین پیشوا با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و مدافعان حرم، گفت: پس از گذشت چهار دهه از انقلاب اسلامی، ایثارگران همچنان در راستای حفظ و کارآمدی نظام با قدرت در عرصه های جهاد علمی، سنگرهای اقتصادی و سازندگی تلاش می کنند.

دکتر مردانی برتری علمی را یکی از مؤلفه های قدرت بر شمرد و خاطرنشان کرد: دانایی محوری، اساس موفقیت و پیشرفت کشورهاست که این امر پس از چهل سال تحریم و انحصار به لطف خدا و عنایات پروردگار شامل حال ملت ایران نیز شده و پرچم جمهوری اسلامی ایران به عنوان کانون جبهه مقاومت در دنیا شناخته شده است.

وی به برکات انقلاب اسلامی در روند توسعه آموزش عالی و امکان ادامه تحصیل و پیشرفت در این عرصه اشاره کرد و افزود: امروز توسعه آموزش عالی نعمت و دستاورد بسیار مهم نظام جمهوری اسلامی ایران است و با افزایش ظرفیت 20 برابری ایجاد شده، قابل مقایسه با پیش از پیروزی انقلاب نیست و از این بابت باید شکرگزار باشیم.

سرپرست دفتر انتصابات دانشگاه آزاد اسلامی یکی از چالش های آموزش عالی را توجه بیش از حد به دوره های نظری دانست و خاطرنشان کرد: نیاز جدی امروز آموزش عالی کشور ورود جدی به دوره های عملی است و این مطلب باید مورد ارزیابی و کارشناسی قرار گیرد و در حال حاضر چالش جدید اشتغال جوانان است.

وی با اشاره به شعار دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان دانشگاه مسأله محور گفت: این دانشگاه در اکثر نقاط کشور پایگاه های علمی موفقی ایجاد کرده و از این ظرفیت عظیم باید در راستای رفع نیازهای ملی، منطقه ای و محلی استفاده شود.

مدیر کل دفتر مرکزی گزینش دانشگاه آزاد اسلامی بر لزوم تشکیل کارگروه های اندیشه ورز در دانشگاه ها براساس ظرفیت های موجود تأکید کرد و افزود: نباید تنها منتظر جهت گیری و برنامه ریزی دولت بمانیم، به عنوان نمونه واحد ورامین پیشوا که متشکل از اعضای هیأت علمی موفقی است، می تواند با برقراری تعامل سازنده با مسؤلان منطقه و تشکیل کارگروه های اندیشه ورزی، نیازها و مزایای نسبی منطقه را شناسایی و براساس مزیت های نسبی و شرایط حاکم، امکان مشارکت سازنده را بررسی کند.

وی ادامه داد: امروز در دنیا دانشگاه های نسل سوم که دانشگاه کارآفرین هستند، تبدیل به دانشگاه های نسل چهارم که مشارکت مستقیم با صنعت دارند، شدند و در این سازوکار سازمان های بزرگ صنعتی با اندیشمندان مشارکت کرده و در این رویکرد نیازهای صنعت تأمین شده و تولید و اقتصاد رشد می کند.

سرپرست دفتر انتصابات دانشگاه آزاد اسلامی افزود: باید دانشجویانی تربیت کنیم که بعد از فراغت از تحصیل به کار و اشتغال در حرفه ای مشخص بپردازند و هم اکنون رویکرد دانشگاه حرکت به این سمت است.

وی جهت گیری دانشگاه آزاد اسلامی درحوزه فرهنگ را تمرکز بر مؤلفه های انقلاب و تربیت دانشجو در تراز انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: در حوزه علمی نیز کیفیت و ارتقاء از اولویت های اصلی است که روز به روز در حال پیش روی است و دانشگاه می تواند با رویکرد مهارت محوری و برگزاری دوره های کوتاه مدت مهارتی به کمک صنوف مختلف بیاید.

دکتر مردانی با تأکید بر حاکم شدن مدیریت علمی بر پیکره دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: با حضور عناصر برجسته ای همچون دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی، بستر کار علمی فراهم شده و امیدوارم با مدنظر قراردادن نگاه تحولی، طرح های خوبی را شاهد باشیم.