معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی روز پرستار را تبریک گفت

تصویر مطلب معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی روز پرستار را تبریک گفت
  • شنبه 22 دی 1397
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از معاونت علوم پزشکی، دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را به جامعه پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

باسمه تعالی

سالروز ولادت حضرت زینب (س) یکی از حماسه سازان بزرگ واقعه تاریخ ساز کربلا را تبریک می گویم.

نامگذاری این روز به نام «روز پرستار» جلوه ای از جایگاه این حرفه والاست که تداعی گر انسانیت، صبر، مددرسانی و روحیه بخشی است. پرستاران کسانی هستند که علاوه بر التیام دردهای جسمانی، مرهمی برای آرامش بیماران هستند و این دو مهم را به ایشان هدیه می دهند.

این روز را به تلاشگران این عرصه به ویژه پرستاران شاغل در بیمارستان های تابعه دانشگاه آزاد اسلامی و نیز اساتید و دانشجویان رشته پرستاری تبریک و تهنیت می گویم.