فراخوان «هر دیده یک ایده» در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

تصویر مطلب فراخوان «هر دیده یک ایده» در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران
  • دوشنبه 15 بهمن 1397
معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در راستای طرح دانش پاد اقدام به فراخوان دریافت ایده های نوآورانه آموزشی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، دکتر سیدحمید جمال الدینی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر، گفت: در راستای ارتقاء طرح دانش پاد «پایش آموزش دانشگاه» معاونت آموزشی اقدام به فراخوان هر دیده یک ایده در تمامی دانشکده ها، بیمارستان ها و مراکز تابعه کرد.

دکتر جمال الدینی با بیان اینکه در این طرح تمامی دانشگاهیان شامل استادان، کارکنان و دانشجویان می توانند به صورت انفرادی و یا گروهی شرکت کنند، اظهار داشت: پس از جمع آوری ایده ها تا فرصت مشخص شده، طرحهای برتر انتخاب و پس از تصویب در شورای نهایی جهت اجرا و پیاده سازی به پیشنهاد دهنده طرح واگذار می شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در خصوص نحوه اجرای این طرح تصریح کرد: افراد برگزیده به عنوان نماینده معاون آموزشی با اختیارات تام و حمایت مالی مسئول اجرای ایده خواهند شد.

وی ادامه داد: این نمایندگان عضو شورای آموزشی و هیأت رئیسه بوده و اولویت اجرا با طرح ها و پیشنهاداتی است که پیش از این در جایی پایلوت شده باشند.

لازم به ذکر است در طرح پاد که بنا به پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و تصویب معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی است، تمامی نرم افزارهای ارزیابی سؤالات و آزمونها به صورت کامل نصب، راه اندازی و فرآیند آموزشی نیز به منظور ارتقاء شاخص های آموزشی تکمیل خواهد شد.