دکتر باقری تأکید کرد

انعکاس پیام‌های انقلاب اسلامی با استفاده از پتانسیل و ظرفیت بالای دانشگاه‌ها

تصویر مطلب انعکاس پیام‌های انقلاب اسلامی با استفاده از پتانسیل و ظرفیت بالای دانشگاه‌ها
  • دوشنبه 15 بهمن 1397
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان گفت: با استفاده از پتانسیل و ظرفیت بالای دانشگاه‌ها در انعکاس پیام‌های انقلاب اسلامی می توانیم شاهد ترویج آرمان‌های امام (ره) و شهیدان در جامعه باشیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بندرعباس، نشست تخصصی اردوی راهیان نور با حضور روسا، معاونان فرهنگی دانشگاه‌های استان هرمزگان و فرماندهی ناحیه دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برگزار شد.

دکتر مهدی باقری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در این نشست، پیروزی انقلاب اسلامی را حاصل تلاش فرهنگی، مبارزه سیاسی، ایثار و از خود گذشتگی شهدای انقلاب و دفاع مقدس دانست و گفت: دانشگاهیان باید با تبیین خدمات انقلاب و مقایسه این دوران طلایی با فضای رعب آلود قبل از انقلاب، ذهن جوانان را نسبت به مسائل فرهنگی روشن کنند.

وی اردوی راهیان نور را انعکاس پیام انقلاب و نظام جمهوری اسلامی دانست که با برپایی و استمرار آن می توان، شاهد ترویج آرمان‌های امام (ره) و شهیدان در جامعه باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان افزود: به برکت شهدای انقلاب اسلامی است که زائران کاروان های نور در محل عروج آنها روحیه انقلابی را از شهیدان هدیه می گیرند و با حضور در این مکان معنوی ضمن پاس‌داشت مقام شهیدان هشت سال دفاع مقدس با آرمان های امام راحل، شهدا و مقام معظم رهبری تجدید میثاق می کنند.

دکتر باقری ادامه داد: با استفاده از پتانسیل و ظرفیت بالای دانشگاه ها در انعکاس پیام‌های انقلاب اسلامی می‌توانیم شاهد ترویج آرمان‌های امام و شهیدان در جامعه باشیم.

سرهنگ اباذر سالاری فرمانده سپاه امام سجاد (ع) نیز در این نشست، اردوی راهیان نور را یک دستاورد بزرگ فرهنگی خواند که باید ابعاد مختلف آن توسط دانشگاه تبیین شود. همچنین دانشگاه‌ها با برنامه‌ریزی صحیح و تببین خدمات انقلاب، پاسخگویی شبهات جوانان در مسائل فرهنگی جامعه باشند.

وی با اشاره به جنگ نرم دشمن گفت: امروز فضای جامعه نیازمند فعالیت‌های فرهنگی است تا بتوانیم جواب دشمن را در حوزه فرهنگی با برنامه ریزی فرهنگی و منطبق بر معیار های منطقی و عقلانی بدهیم.

محسن ابراهیمی نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز گفت: کاروان های راهیان نور احیاگر فرهنگ مقاومت، شهادت و یادآور خون شهیدان و رشادت های جوانان برای حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی و امنیت کشور هستند.

ابراهیمی افزود: انتقال تجربیات و تفکرات نظام از نسل‌های اول و دوم انقلاب به نسل‌های بعد، از برکات حضور این زائران در مناطق جنگی است و برنامه‌ریزی و دغدغه مسئولان باید به شکلی باشد که اردوهای راهیان نور نمادی برای نمایش فریاد مظلومیت ملت ایران، بیان حقایق، واقعیات جنگ و ظلم دشمنان اسلام برای تمام نسل‌ها باشند.