تجدید میثاق دانشگاهیان واحد رشت با آرمان‌های شهدای انقلاب اسلامی

تصویر مطلب تجدید میثاق دانشگاهیان واحد رشت با آرمان‌های شهدای انقلاب اسلامی
  • دوشنبه 15 بهمن 1397
دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با آرمان‌های والای شهدا تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد رشت، به مناسبت گرامیداشت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، رئیس و جمعی از معاونین، مدیران و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با حضور در گلزار شهدای رشت، با نثار شاخه گل و قرائت فاتحه بار دیگر با آرمان های والای شهدای انقلاب اسلامی ایران تجدید میثاق کردند.

دکتر ابراهیم چیرانی دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، با تأکید بر اینکه عزت و منزلت امروز ما، مدیون شهدای انقلاب است، خاطرنشان کرد: شهدا زنده‌اند و نزد پروردگارشان به جهت همان از خودگذشتگی، عشق و ایمان راستین روزی داده می‌شوند و همواره در اذهان و خاطره‌ها زنده خواهند ماند.

دکتر چیرانی تصریح کرد: شهیدان به عنوان ستارگانی هستند که روشن‌کننده راه ما برای رسیدن به رستگاری و روشنی هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت خاطرنشان کرد: وجود شهدا موجب آرامش قلبها شده و در جوار مزار این شهدای گرانقدر بودن، دارای ارزشی بسیار بالاست زیرا شهدا برای جامعه الگو هستند و بر ماست که ضمن ادای احترام به آنان، به وجود چنین اسطوره‌هایی افتخار و از آرمان ‌هایشان پیروی کنیم.