دکتر منادی در جلسه شورای اداری استان اردبیل:

دانشگاه آزاد اسلامی پرچمدار خصوصی‌سازی در حوزه آموزش است

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی پرچمدار خصوصی‌سازی در حوزه آموزش است
  • چهارشنبه 17 بهمن 1397
معاون پارلمانی و حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه پرچمدار امر خصوصی‌سازی در حوزه آموزش کشور است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اردبیل، دکتر علیرضا منادی معاون پارلمانی و حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه شورای اداری استان اردبیل که در واحد دانشگاهی اردبیل برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی پرچمدار خصوصی‌سازی در حوزه آموزش کشور است که امروزه به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری دنیا شناخته می شود‌.

وی افزود: اکنون در چهلمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی واقع شده‌ایم که این موضوع نشان از بلوغ و رشد و نمو انقلاب اسلامی ایران دارد و در این زمینه مدیون حمایت‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری است.

معاون پارلمانی و حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: یکی از بزرگترین شخصیت‌های ایران اسلامی که در تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی نقش مهمی داشته اند مرحوم آیت الله موسوی اردبیلی بود که این موضوع نقش مهم و اهمیت والای استان اردبیل را در حوزه‌های مختلف نشان می دهد.

دکتر منادی با اشاره به افتتاح بیمارستان امام رضا (ع) در اردبیل ادامه داد: بیمارستان 108 تختخوابی امام رضا (ع) اردبیل که به همت دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل و همچنین همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل به بهره‌برداری رسید، حاصل تعامل بین بخش دولتی و غیردولتی است.

وی اظهار داشت: یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی در حوزه آموزشی تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی است. امروز مساحت این دانشگاه در کل کشور به ۲۰ میلیون مترمربع می‌رسد و این مساحت از مساحت 5 کشور کوچک دنیا بیشتر است.

دکتر منادی ادامه داد: یکی از افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی وجود ۶ میلیون دانش‌آموخته است و این نشان از نقش مهم دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه علمی کشور دارد، بطوریکه به صورت میانگین ۳۰ درصد مردم کشور دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی بوده‌اند.

معاون پارلمانی و حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: کشور ایران هم‌اکنون در تولید علم رتبه ۱۶ جهانی را داراست که نمی‌توان از نقش مهم دانشگاه آزاد اسلامی در ارتقای این رتبه چشم‌پوشی کرد.

دکتر منادی با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در رشد و توسعه در حوزه سلامت و بهداشت کشور گفت: رشد و توسعه در حوزه سلامت و بهداشت کشور پس از انقلاب اسلامی ایران پیشرفت قابل توجهی داشته و رشد در حوزه بهداشت ۱۰۰ برابر بوده است.

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه هسته ای نیز گام‌های مثبتی برداشته است و ۴۲ درصد از دانشمندان اتمی کشور از دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

بیمارستان امام رضا (ع) حاصل تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و علوم پزشکی اردبیل است

جمشید انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور نیز در این جلسه گفت: همکاری و تعامل بین دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل منجر به احداث بیمارستان امام رضا (ع) اردبیل شد که یک اقدام بسیار ارزشمند در جهت افزایش تعامل و همکاری بین دانشگاه‌های کشور است.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران دستاورد‌های بسیاری را در حوزه‌های مختلف داشته است. به عنوان مثال ایران جزو 10 کشور برتر جهان به لحاظ آموزش دانشگاهی است.

انصاری اظهار داشت: علاوه بر آن در صنعت، بهره‌برداری از معادن و ذخایر، توسعه کشاورزی و ارتباطات، رسیدگی به مناطق محروم ، ایجاد امکانات برای افراد نیازمند و ... نیز پیشرفت‌های بسیار زیادی پس از انقلاب صورت گرفته است.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور ادامه داد: جهت گیری اصلی انقلاب اسلامی حمایت از نیازمندان و ایجاد رفاه و آسایش برای آنان است که بر این اساس یک طبقه متوسط بزرگ در کشور شکل گرفته است.

وی گفت: امروزه تمامی ۸۲ میلیون نفر مردم ایران از نعمات الهی و امکانات رفاهی بهره‌مند هستند که این موضوع نشان از جهت‌گیری درست انقلاب اسلامی ایران دارد.

انصاری خاطر نشان کرد: در حال حاضر کشور با مشکلات متعددی از قبیل اعمال فشارها و تحریم‌ها از سوی دشمنان انقلاب و همچنین مشکلات اقتصادی رو به رو است، اما مردم همچنان پای انقلاب ایستاده و به دنبال تحقق آرمان‌های بلند آن هستند.