افتتاح نخستین مرکز SCD دانشگاهی شمال غرب کشور در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل

تصویر مطلب افتتاح نخستین مرکز SCD دانشگاهی شمال غرب کشور در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل
  • چهارشنبه 17 بهمن 1397
نخستین مرکز SCD دانشگاهی شمال غرب کشور در مرکز سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اردبیل، محمد اثنی عشری رئیس مرکز سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در مراسم افتتاح مرکز SCD (ارتقای شایستگی های دانش آموزان و دانشجویان) گفت: این مرکز تنها مرکز SCD دانشگاهی شمال غرب کشور است که با حمایت‌های رئیس دانشگاه آزاد استان اردبیل و با امکانات قابل‌توجه و کم‌نظیری در سطح استان در راستای نیل به اهداف تعریف شده خدمات خود را آغاز می‌کند.

وی از تعریف چشم‌انداز برای مدون کردن فعالیت‌های سما در حوزه مهارت‌آموزی و توانمندسازی دانش‌آموزان و دانشجویان خبر داد و افزود: در این چشم‌انداز آموزش حداقل 50 مهارت به دانش‌آموزان و حداقل یک مهارت به دانشجویان هدف‌گذاری شده است.

اثنی عشری افزود: 3 هزار دانش آموز و دانشجو در 13 رشته فنی مهندسی و 5 رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته در مرکز سما اردبیل مشغول به تحصیل هستند.

وی کسب عناوین ورزشی، افتتاح 4 آموزشگاه و آزمایشگاه در بحث mrl، جوش، آسانسور، بتن، مکانیک و خاک، افتتاح مرکزSCD، همایش ملی معماری، تقویت و تحولات گسترده در مدارس، برگزاری دو رویداد موفق استارت‌آپ و ... را از جمله دستاوردهای مرکز سما اردبیل عنوان کرد.